کاشت مژه

این روزها مژه های جذاب و زیبا که بتواند چشم ها را زیباتر نشان دهد، یکی از اصلی ترین آیتم های زیبایی به شمار می رود و از این رو مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است.
کاشت مژه در روش های مختلفی انجام می شود که مزایا و مزیت های بسیاری دارد. در این مقاله قصد داریم به تمام خوب و بدهای کاشت مژه از دید یک سالن زیبایی عالی، سالن زیبایی سانا اصغری بپردازیم و تمام شرایط را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

اکستنشن مژه چیست؟

چشم‌های ما مثل دو گوی درخشان بر روی صورتمان قرار گرفته است و درخشندگی و زیبایی هرچه بیشتر آن‌ها بر زیبایی کل صورت نقش دارد، این موضوع باعث شده امروزه برای جلب توجه بیشتر چشم‌ها صنعت زیبایی نیز اقداماتی را لحاظ کند. ساخت انواع ریمل‌های حجم دهنده، سرم‌های تقویتی و فرمژه‌های داغ که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند اما در این میان روشی که بسیار مورد توجه قرار گرفته اکستنشن مژه است که آرزوی داشتن مژه‌های بلند و ضخیم و پرپشت را تحقق بخشیده است.
اکستنشن مژه روشی از کاشت مژه است که در طی آن مژه‌های ساخته شده از مواد مصنوعی، با چسب مخصوص و با کیفیت به مژه‌های طبیعی چسبانده شده و موجب افزایش قد مژه و همینطور ضخامت آن می‌شود.
این فرآیند هیچ گونه دردی نداشته و طی یک پروسه‌ی یک تا دو ساعت به طول خواهد انجامید و بعد از آن مژه‌ها به صورت تار به تار و کاملا زیبا و طبیعی دیده خواهند شد و دیگر نیاز به استفاده از ریمل و دیگر محصولات آرایشی برای چشم احساس نخواهد شد.

 

انواع اکستنشن (کاشت) مژه

از آن‌جا که شکل و فرم چشم ها در صورت هرشخص متفاوت است نوع اکستنشن و کاشت مژه‌ای که برای هر شخص نیز باید استفاده شود تفاوت دارد و نمی‌توان یک نوع اکستنشن و کاشت مژه را برای همه افراد به کار برد. امروزه انواع اکستنشن مژه در سایزها، رنگ ها، و جنس های گوناگون تولید شده است که مژه کار بر اساس تبحر و شناختی که از فرم و سایز چشم هرکس دارد و توجه به نیاز و سلیقه مشتری خود، یکی از آن ها را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار می‌دهد.
انواع اکستنشن و کاشت مژه که این روزها بسیار مورد استقبال قرار گرفته و میان همه پرطرفدار شده اند، عبارت است از:

  • اکستنشن مژه کلاسیک
  • اکستنشن مژه طبیعی
  • اکستنشن مژه والیوم و مگاوالیوم (سه بعدی)
  • اکستنشن هیدن
  • اکستنشن مژه اسپایکی
  • اکستنشن مژه ابریشمی
  • اکستنشن مژه ریسه‌ای
  • اکستنشن رنگی
  • اکستنشن مژه خط چشمی

در ادامه به تعریف ویژگی‌های هر کدام که در اجرا و فرمی که به صورت می‌دهند، با یکدیگر تفاوت ‌هایی داشته و سبک اختصاصی خود را دارند، می پردازیم تا با انواع روش‌های اکستنشن مژه و کاشت مژه به خوبی آشنا شوید.

 

اکستنشن مژه کلاسیک

در روش کاشت مژه و اکستنشن مژه کلاسیک از مژه تک استفاده می‌شود، به این‌صورت که بر روی هر یک تار مژه ی فرد، یک تار مژه مصنوعی با چسب مخصوص مژه گذاشته شده و اینگونه مژه‌ها حجم می‌گیرد. سایز مژه و قد مژه در این نوع اکستنشن کاملا متناسب با مژه طبیعی هر شخص، فرم چشم‌ها و صورت و سلیقه‌ی او تعیین می‌شود و می‌تواند به صلاحدید مژه‌کار افکت‌هایی هم به آن اضافه شود. افکت‌هایی چون گلیمور ،عروسکی، گربه ای ، سنجابی و غیره که به طور حرفه‌ای اجرا می‌شوند.
در روش اکستنشن مژه کلاسیک با قرار گرفتن یک تار مژه بین مژه‌های طبیعی شما، زیبایی چشم‌ها دوچندان خواهد شد. این مدل از آن‌جا که بسیار حالت چشم‌ها را زیبا وطبیعی جلوه می‌دهد بسیار پرطرفدار است و انتخابی عالی برای آن دسته از خانم‌‌هاست که ترجیح می‌دهند یک اکستنشن سبک و شیک داشته باشند.
زمان انجام این نوع از اکستنشن بستگی به حجم مژه‌های طبیعی هر شخص دارد و به طور معمول بین ۱ الی ۲ ساعت به طول خواهد انجامید. لازم است بدانید ماندگاری اکستنشن مژه به سبک کلاسیک از باقی روش ها کوتاه تر است و حدود ۲ الی ۳ هفته خواهد بود.

کاشت مژه طبیعی

در کاشت و اکستنشن مژه به روش طبیعی آنچه حائز اهمیت است به کار گیری مژه هایی طبیعی از جنس موی انسان است و دیگر از الیاف و مواد مصنوعی استفاده نمی‌شود. ظاهر این نوع مژه بسیار طبیعی و ملایم است و برای کسانی که به دنبال ظاهر طبیعی هستند بسیار انتخاب عالی خواهد بود.

اکستنشن مژه والیوم یا سه بعدی

اکستنشن مژه والیوم یکی از انواع مدل های اکستنشن مژه است که در آن برعکس روش اکستنشن مژه کلاسیک که در بر روی هر تار مژه طبیعی فقط یک تار مژه قرار می‌گرفت در این روش بر روی هر تار مژه طبیعی دو تا پنج تار مژه مصنوعی قرار می‌گیرد. با این روش حجم مژه به طرز زیبایی بیشتر شده و پُرتر دیده خواهد شد. زمان اجرای این روش طولانی تر از روش کلاسیک است زیرا نیاز به دقت و تمرکز بیشتری دارد و چیزی بین ۲ تا ۳ ساعت زمان صرف خواهد شد تا یک اکستنشن والیوم زیبا اجرا شود.
در کنار روش اکستنشن و کاشت مژه والیوم روش مگا والیوم که باعث سه بعدی شدن این نوع کاشت می‌شود نیز قابل اجراست که این بار بر روی هر تار مژه طبیعی ۵ الی ۱۵ مژه مصنوعی قرار می‌گیرد و جلوه‌ی فوق العاده پُر پشت و حجیمی خواهد داشت. در این روش برای حجم دادن بیشتر به مژه‌ها حتی مابین مژه‌های مصنوعی نیز مژه گذاری انجام می‌شود که اجرای آن بسیار حرفه ای است.
زمان ماندگاری اکستنشن و کاشت مژه والیوم از روش کلاسیک بیشتر است و بین ۳ الی ۴ هفته باقی خواهد ماند.

کاشت مژه هیدن

کاشت مژه هیدن یا کاشت مژه مخفی و نامرئی یکی از روش هایی است که با آن می توان به زیبایی مژه ها افزود. در این مدل سعی می‌شود با کمترین آسیب به مژه ها، کاشت بر قسمت بن مژه انجام گیرد. مژه‌های نازک و ابریشمی در این روش از زیر به بن مژه فرد چسبانده می شود. در این روش کاشت مژه، تمرکز بر روی ظاهر طبیعی مژه‌هاست و در هنگام کاشت مژه چشمان فرد باید باز باشد و نیاز به مهارت و اجرای دقیق را می‌طلبد. مژه‌های مصنوعی که شامل دسته‌های ۴ الی ۷ تایی هستند، به کمک چسب مخصوص و از زیر به مژه های طبیعی چسبانده می‌شوند.
کاشت مژه به روش هیدن برای افرادی که می‌خواهند چشم‌هایی با مژه‌های بلند و پرپشت داشته‌ باشند کاربرد دارد و حالت چشم‌ها را طبیعی تر نشان خواهد داد. ماندگاری این روش از کاشت مژه و اکستنشن کم‌تر است اما اگر با مراقبت درست و اصولی همراه باشد ۲۰ روز باقی خواهند بود.

کاشت مژه اسپایکی

روش کاشت مژه و اکستنشن مژه اسپایکی یک روش جدید است که به میزان دلخواه مشتری می‌توان مژه‌ها را پرتر نشان داد. در این تکنیک مژه ها فن سازی نمی شوند و به همان‌شکل بسته روی مژه های طبیعی هر شخص با هر ضخامت و سایز دلخواه چسبانده می شوند.
این اکستنشن سبک بوده و کمترین آسیب به مژه‌های اصلی را خواهد داشت و از میزان چسب کمتری در آن استفاده می‌شود و همین باعث شده تا سبک‌تر از دیگر روش‌های کاشت مژه باشد و طرفدارهای بیشتری را جذب خود کند.
مدت زمان ماندگاری اکستنشن و کاشت مژه به روش اسپایکی چیزی حدود ۲ الی ۴ هفته می باشد.

اکستنشن ابریشمی

اکستنشن مژه ابریشمی به روز‌ترین روش اکستنشن مژه است که ظاهر بسیار طبیعی و زیبا ایجاد می‌کند. همچنین ماندگاری بسیار بالاتری نسبت به روش اکستنشن کلاسیک دارد. در این روش همانطور که از اسم آن مشخص است جنس تار مژه‌هایی که بین مژه‌های طبیعی قرار می‌گیرند ابریشمی است. جنس ابریشم گونه‌ی این نوع مژه به روی مژه های طبیعی حس سبکی و ابریشمی می‌دهد و ماندگاری طولانی‌تری نسبت به روش‌های دیگر اکستنشن دارد.
این روش محدودیت نداشته و برای اکثر افراد قابل اجراست اما برای افرادی که مژه‌های کم پشت دارند و می‌خواهند مژه‌هایشان را پرپشت جلوه دهند بهتر است به سراغ این نوع از کاشت مژه بروند.

کاشت مژه ریسه‌ای

روش کاشت مژه ریسه‌ای همانطور که از نامش مشخص است مژه‌ها بر روی یک ریسه‌ی نامرئی دسته بندی شده اند. مژه‌ی ریسه‌ای اغلب در انواع و سایزهای متفاوتی در دسترس هستند و کافیست مناسب با سایز و مدل چشم مشتری آن‌ها را تهیه کرد. مژه‌ها‌ی ریسه‌ای به صورت دسته‌های سه تایی یا چهارتایی با قیچی بریده و بعد با چسب مخصوص مژه بر روی پلک و کنار مژه طبیعی چسبانده می‌شوند. هنگام بریدن مژه های ریسه‌ای بهتر است کمی ریسه بلندتر قیچی شود تا زمان مژه گذاری و مرحله‌ی چسب زدن کوتاهتر از اندازه‌ی پلک نباشد چون در صورت اضافه بودن می‌توان آن را به راحتی کوتاه کرد اما در صورت کوتاهی باید مجدد از ریسه مژه جدا کرد که یکدست بودن کار مژه را به هم می زند.
در کاشت مژه به روش ریسه‌ای می‌توان کاشت مژه به صورت دانه به دانه را نیز انجام داد که کافیست مژه ها را دانه‌ای از ریسه خارج کرده و بعد تک به تک از آن استفاده نمود.

اکستنشن رنگی

سبک های جدید و متفاوت در هر روشی مورد استقبال قرار می‌گیرد، در روش اکستنشن مژه و کاشت مژه هم سبک جدید و به روز اکستنشن رنگی بسیار مورد توجه است. افراد زیادی از اکستنشن مژه‌ی رنگی برای نمایان سازی بیشتر چشم‌ها و متفاوت به نظر رسیدن استفاده می‌کنند. اکستنشن رنگی حتی برای مهمانی‌های خاص نیز می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد تا رنگ مژه‌ها را با لباس و دیگر آیتم‌ها ست کرد و بسیار چشم‌گیر و مورد توجه بود.
با آنکه سال‌هاست ریمل‌های رنگی در بازار موجود هستند اما ابدا قابل قیاس با اکستنشن‌های رنگی نیستند. رنگ های قابل اجرا در اکستنشن رنگی بسیار متنوع است. از رنگ های روشن مثل زرد و نارنجی تا رنگ های تیره مثل قهوه ای و آبی و بنفش قابل اجراست و رنگ ها درخشنده و کاملا نمایان هستند و در کنار رنگ تیره ی مژه‌های اصلی جلوه‌ی فوق العاده ای دارند.
اکستنشن رنگی بخصوص برای افرادی که چشم‌های رنگی دارند می‌تواند یک انتخاب عالی باشد زیرا ترکیب همزمان اکستنشن با رنگ چشم به برجستگی بیشتر رنگ چشم‌ها کمک می‌کند.

اکستنشن مژه خط چشمی

اکستنشن مژه خط چشمی روش دیگری از اکستنشن مژه و کاشت مژه است که نوع قرارگیری آن بر روی چشم به حالت ال است و باعث برجسته شدن چشم و ایجاد یک خط چشم فرضی با مژه در گوشه‌های چشم می‌شود. این مدل اکستنشن برای افرادی که مژه‌های طبیعی خودشان بی حالت و صاف است گزینه‌ی مناسبی می‌باشد و حالت طبیعی و ال مانند مژه ها به هرچه طبیعی به نظر رسیدن مژه ها کمک می‌کند.
همچنین افرادی که مژه های کم پشت دارند یا پشت پلک افتاده دارند نیز می‌توانند از روش اکستنشن مژه خط چشمی استفاده کرده و حالت مژه و چشم‌هایشان را زیباتر جلوه دهند.

 

کاشت مژه موقت

در کاشت مژه موقت از مژه هایی با ترکیبات مصنوعی نزدیک به جنس مو استفاده می‌شود، در واقع مژه‌هایی که برای کاشت استفاده می‌شوند، فیبرهای مصنوعی هستند که با کمک چسب مخصوص به مژه های طبیعی چسبیده می شوند. مژه هایی که در اکستنشن مژه استفاده می شوند دارای اندازه های مختلفی هستند که از ۶ میلی متر شروع شده و تا ۱۸ میلی متر نیز ادامه دارد. این مژه‌ها هر کدام دارای یک انحنا و خمیدگی هستند که مناسب با فرم چشم و سلیقه‌ی مشتری استفاده می‌شود. اگر اکستنشن و کاشت مژه به درستی انجام گیرد چشم ها درشت تر و چند برابر زیبا تر به نظر خواهند رسید و به این ترتیب دیگر نیازی به استفاده از مژه‌های مصنوعی و ریمل نیست.
شاید مژه‌های استفاده شده در اکستنشن در نگاه اول مصنوعی به نظر برسند اما وقتی بر روی مژه طبیعی کاشته شوند، دیگر قابل تشخیص نخواهند بود اما در هر نوع از کاشت یا اکستنشن باید گزینه‌ی موقتی بودن را در نظر داشت. هر نوع کاشتی یک دوره ماندگاری کوتاه بین ۲ الی ۴ هفته دارد و بعد از این مدت برای ترمیم باید اقدام کرد.

کاشت مژه ۶ ماهه

در اکستنشن مژه و کاشت مژه چیزی به اسم ماندگاری دائم وجود ندارد و کاشت مژه موقت است. بنا به این تعریف منظور از کاشت مژه ۶ ماهه دوره ای است که شما طی آن مژه‌ی موقت دارید و هر ۳ الی ۴ هفته یا بیشتر برای ترمیم کاشت یا اکستنشن مژه خود نزد مژه کار می روید. این تارها با چسب مخصوص در جای خود نگه داشته می شوند و لازم است بعد از گذراندن دوره ی ماندگاری حتما جهت ترمیم اقدام کرد.

عوارض کاشت مژه/عوارض کاشت اکستنشن

در کنار زیبایی و مزایایی که روش‌های کاشت و اکستنشن مژه به همراه دارد نمی‌توان از عوارض و پیامدهایی که این نوع روش‌ها دارد نیز چشم پوشی کرد. در ادامه به برخی از این عوارض اشاره خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.

  • حساسیت: مژه های مصنوعی ممکن است دارای مواد حساسیت زا باشند و در بعضی افراد به بروز عارضه‌ منجر شوند. علاوه بر مژه‌های مصنوعی چسب مژه نیز دارای موادی به نام لاتکس است که می‌تواند بر روی پلک حساسیت و تورم و قرمزی ایجاد کند. در اینطور مواقع توصیه می شود ابتدا چند تار مژه با چسب بر روی مژه ی طبیعی امتحانی گذاشته شود و اگر به حساسیت منجر نشد باقی مراحل کاشت انجام شود.
  • ریزش مژه: از دیگرعوارضی که ممکن است بعد از اکستنشن و کاشت مژه درگیر آن شوید می‌توان به ریزش مژه‌ها اشاره داشت. با انجام کاشت فشار زیادی به پیاز مژه وارد می شود و ممکن است در بعضی افراد باعث ریزش مژه های طبیعی شود. برای آنکه کمتر دچار چنین آسیبی شوید پیشنهاد می‌شود حتما در یک سالن زیبایی مجرب با کادر حرفه ای کار کاشت و اکستنشن مژه ی خود را انجام دهید تا با استفاده از مواد و متریال با کیفیت و چسب ضدحساسیت دچار چنین عوارضی نشوید.
  • تحریک و قرمزی، التهاب و تورم: ممکن است بعد از انجام کاشت یا اکستنشن مژه عوارضی مثل تحریک و قرمزی یا التهاب و تورم ایجاد شوند که در چنین مواقعی حتما باید مجدد به سالن زیبایی و نزد مژه کار خود رفته و در صورت شدیدتر شدن عارضه سریع تر عمل ریموو و برداشتن مژه ها انجام شود تا آسیب دائمی برای مژه های طبیعی پیش نیاید.
  • به طور کلی اگر بعد از روش کاشت اکستنشن مژه یا کاشت مژه عوارضی مانند چشم های پر از خون، سوزش و خارش زیاد، حس کوبش جسم خارجی به داخل چشم، درد، قرمزی، التهاب چشم یا پلک و تورم بوجود آمد نشانه و هشداری برای بروز عوارض بوده و بهتر است هر چه سریع تر اول اقدام به برداشت مژه توسط مژه کار کرده و سپس برای درمان نزد پزشک متخصص بروید.

فرق کاشت و اکستنشن مژه

تا اینجا با کاشت مژه و اکستنشن مژه و دیگر مطالب مرتبط با آن‌ها آشنا شدیم حالا می‌خواهیم بدانیم هر کدام چه مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر دارند.
کاشت مژه یک روش تخصصی زیبایی است که باید زیر نظر پزشک انجام شود و نیاز به مراقبت بسیار دارد و هزینه‌ای که باید برای آن صرف شود بیشتر است
اما در مقابل خدمات اکستنشن مژه توسط مژه کار در سالن آرایشی انجام شده و هزینه‌ی آن نیز ارزان تر است. در اکستنشن درد و مراقبت آنچنانی نیاز نیست و همان موقع که کاشت انجام می‌شود زیبایی چشم گیری حاصل می‌شود و تنها نیاز است بعد از دوره ی ماندگاری برای ترمیم آن اقدام کرد.

مراقبت‌های قبل و بعد از اکستنشن مژه

در هنگام استفاده از خدمات اکستنشن و کاشت مژه لازم است در مورد مراقبت‌های قبل و بعد نکاتی را بدانید تا بتوانید از این روش برای زیبایی بیشتر مژه‌های خود نتیجه بگیرید. در ادامه مواردی از این نکات مراقبتی قبل و بعد از کاشت و اکستنشن مژه را برایتان آماده کرده ایم.

مراقبت های قبل از اکستنشن مژه

  • از سه روز قبل و سه روز بعد از دوره ی عادت ماهیانه برای کاشت و اکستنشن مژه یا حتی ترمیم اقدام نکنید.
  • در دوران بارداری اقدام به کاشت و اکستنشن مژه نکنید.
  • در صورت شیردهی و یا مصرف هر گونه قرص هورمونی حتما از قبل با مژه کار خود مشورت کنید.
  • مژه های خود را قبل از انجام کاشت و اکستنشن مژه کاملا تمیز کنید.
    دو روز قبل از اقدام به کاشت از رفتن به استخر و حرکات شدید ورزشی که باعث تعریق زیاد می‌شوند خودداری کنید.

مراقبت های بعد از اکستنشن مژه

  • تا دو روز بعد از انجام اکستنشن و کاشت مژه حمام نکنید.
  • در هنگام شسشتوی مژه ها از ریختن آب با فشار زیاد بر روی مژه‌ها خودداری کنید.
  • مژه‌ها را با یک شامپو یا شوینده‌ی ملایم به آرامی شستشو دهید.
  • در هنگام خواب از خوابیدن به طوری که مژه‌ها دچار شکستگی شوند پرهیز کنید.
  • از زدن ریمل و فرمژه تا جای ممکن دوری کنید زیرا به تار مژه‌ها آسیب می‌رسانند.
  • سعی کنید زیاد با دست روی مژه‌های کاشت شده نکشید و همینطور از مالیدن پلک و چشم خودداری کنید.
  • اگر چشم های خود را آرایش می کنید برای پاک کردن آرایش مطمئن شوید از پاک کننده های آرایشی فاقد چربی استفاده می‌کنید، زیرا چربی باعث کنده شدن چسب مژه ها می‌شود.

ریموو اکستنشن مژه

ریموو اکستنشن مژه یک کار تخصصی است و نیازمند این است که حتما زیر نظر مژه‌کار در سالن آرایشی کار ریموو انجام شود اما ممکن است به دلایلی دسترسی به مژه کار خود نداشته باشید یا بخواهید در منزل به طور موقت خودتان اینکار را انجام دهید. در ادامه به چند روش موثر در جهت ریموو اشاره خواهیم داشت تا در چنین مواقعی از آن‌ها بهره ببرید.

برداشتن مژه با آب و بخار یا روغن

در برداشتن کاشت مژه با آب و بخار یا روغن از آنجا که پایه چسباندن مژه‌ی مصنوعی چسب است کافی است مژه ها را با کمی بخار دادن یا پنبه‌ی آغشته به روغن چرب کنید. چسب مژه در مجاورت با بخارآب و روغن استحکام خود را از دست داده و به راحتی ریموو می‌شود.

برداشتن مژه با پاک کننده چسب مژه مصنوعی

در روش ریموو به وسیله‌ی پاک کننده چسب مژه مصنوعی از یک محلول مخصوص پاک کننده که برای ریموو چسب مژه مصنوعی مناسب است کمک گرفته و اقدام به ریموو مژه‌های مصنوعی از روی مژه‌های طبیعی می کنید.

برداشتن به صورت حرفه‌ای توسط مژه کار

این روش بهترین و مطمئن ترین روش ریموو کاشت و اکستنشن مژه‌های مصنوعی است زیرا مژه‌کار به طور تخصصی و روزانه با چندین مورد ریموو سر و کار دارد و به راحتی با ابزار و وسایل مخصوص در شرایط ایمن این کار را برایتان انجام خواهد داد.

قیمت اکستنشن مژه

در مورد قیمت کاشت مژه و اکستنشن مژه بهتر است به این نکات توجه کنیم که هزینه و قیمت کاشت می‌تواند میان مژه‌کار‌ها و حتی شهر به شهر متفاوت باشد زیرا مواردی که تعیین کننده‌ی قیمت هستند می‌توانند متغیر باشند. مواردی که در قیمت و هزینه‌ی کاشت مژه و اکستنشن مژه تاثیرگذار هستند شامل هزینه مژه‌ی مصنوعی کاشت شده، مواد و ابزار مصرفی، چسب مخصوص مژه، نوع کاشت، زمان صرف شده برای کاشت و دستمزد مژه‌کار می‌شود.

چجوری میتونم کمکت کنم؟
ارسال پیام